Zwembad in beton

Ingebouwd zwembad in beton

Uw eigen privé zwembad in de tuin? Dat kan, dankzij de ingebouwde betonnen zwembaden van JK Construct. Vanaf nu geniet u van extra luxe en comfort met een zwembad dat helemaal bij u past. Wij werken steeds op maat zodat uw pool volledig aan uw wensen voldoet.

 

Betonnen zwembad laten aanleggen | JK Construct in Tielt-Winge
arrow-line-140x250

Ervaren zwembadbouwer nodig?

Heb je vragen? Wij helpen je vrijblijvend met de nodige informatie. Contacteer ons via onderstaande knop.

Een zwembad in beton in uw tuin.

Een betonnen zwembad zorgt voor levenslang zwemplezier.

  • maximum aan comfort en flexibiliteit
  • minimum aan onderhoud

Beton is inderdaad erg onderhoudsvriendelijk en dankzij de aan te brengen zwembad liner wordt uw pool helemaal afgewerkt zoals u het wenst.

In het geval van een zwembad in beton kan u ook kiezen voor een erg strakke afwerking met een industriële look. Dergelijke pools geven uw tuin een grote meerwaarde. Ze gaan op in de hedendaagse architectuur en zorgen voor extra sfeer en gezelligheid.

Zo kan u uw betonnen zwembad laten aansluiten bij uw terras en geniet u van onvergetelijke ontspannen zomeravonden aan de rand van uw zwembad. Maar u kan er natuurlijk ook voor kiezen om het te laten opgaan in de tuinarchitectuur. Zo creëert u een tuin met verborgen parels en verrassingen.

Een betonnen zwembad door
JK Construct

Service

Wanneer u beroep doet op JK Construct voor het aanleggen van uw ingebouwd zwembad dan kan u rekenen op een service van A tot Z. Wij zorgen voor een uniek ontwerp en coördineren alle bijkomende werken.

Werkwijze

Daarbij starten we uiteraard met de graafwerken die door ons worden uitgevoerd. Vervolgens plaatsen we de bekisting voor uw zwembad en storten we het beton. Daarbij voorzien we uiteraard al alle plaatsen waar technische aansluitingen en verlichting moeten worden aangebracht.

Afwerking

Ook die technische aansluitingen worden natuurlijk door ons geplaatst. We werken alles af met een professioneel geplaatste zwembad liner en voorzien de finishing touch – zoals tegels rond het zwembad – volgens uw wensen.

Betonnen zwembad laten aanleggen | JK Construct in Tielt-Winge

De voordelen van een zwembad in beton.

Met een betonnen zwembad geeft u uw woning meerwaarde

Een inbouw zwembad zoals u het wil! Een inbouw zwembad in beton biedt eindeloze mogelijkheden. U bepaalt zelf de vorm en afmetingen die uw betonnen zwembad moet hebben. En ook de afwerking en accessoires zijn helemaal aan te passen aan uw wensen. Beton heeft weinig beperkingen dus uw zwembad is helemaal zoals u het echt wil.

Een privé buitenzwembad met advies op maat

Elk zwembad in beton is anders. Maar wat voor buitenzwembad past nu écht bij u? JK Construct werkt steeds op maat van de klant. Wij komen graag bij uw langs om u persoonlijk advies te geven zodat u de beste keuze maakt.

We bespreken de stijl, de afmetingen, de technische eisen en we bekijken hoe uw buitenzwembad in beton het best geïntegreerd wordt in uw tuin. Elk ontwerp is volledig op maat. Wij hebben dus geen standaard pakketten maar zorgen steeds voor een uniek concept.

Zwembad aanleggen met service van JK Construct

Wij maken eveneens het verschil in onze service na verkoop. Heeft u nadien vragen over onderhoud of aanpassingen aan uw buitenzwembad in beton, dan zijn we er nog steeds voor u. Een betonnen zwembad is voor het leven, daarvoor moet u dus kunnen rekenen op een betrouwbare service op lange termijn.

U wil ook graag een zwembad in de tuin met een maximum aan kwaliteit en een minimum aan onderhoud? Neem dan contact op met JK Construct. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en zorgen voor een voorstel op maat.

Vrijblijvend informatie voor het aanleggen van je zwembad.

Scroll naar boven

Meer info, een offerte of afspraak?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak ter plaatse te maken voor alle info over het plaatsen van een zwembad of zwemvijver. Ons team staat klaar om u te helpen  en u te voorzien van professioneel advies en deskundige service.