Over JK Construct

JK Construct, dé partner voor al uw bouw- en renovatiebehoeften

JK Construct, dé partner voor al uw dakwerken, isolatiewerken, plaatsing van dakgoten, Velux dakramen, zwembadaanleg en gyprocwerken in België. Met een sterke focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, streven wij ernaar om al uw bouw- en renovatieprojecten tot een succesvol einde te brengen.

Gelegen in Tielt-Winge, zijn we centraal gelegen om projecten in heel België aan te pakken. Of u nu in Vlaanderen, Wallonië of Brussel bent gevestigd, ons team staat klaar om u van dienst te zijn met professionele bouw- en renovatiediensten van de hoogste kwaliteit.

Johny Kril | Zaakvoerder JK Construct uit Tielt-Winge

Meewerkende zaakvoerder Johny Kril

Waarvoor kan u bij JK Construct terecht?

Bij JK Construct bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw bouw- en renovatiebehoeften te voldoen. Onze expertise omvat:

Dakwerken: Of het nu gaat om platte daken of hellende daken, nieuwbouw of renovatie, onze ervaren dakwerkers staan ​​klaar om hoogwaardige dakconstructies te leveren die de tand des tijds doorstaan. Van dakbedekking tot herstelwerkzaamheden, wij zorgen voor uw dak van A tot Z.

Isolatiewerken: Het verbeteren van de isolatie van uw woning is essentieel voor energie-efficiëntie en comfort. Wij bieden isolatieoplossingen voor daken en zolderruimtes, zowel aan de binnen- als buitenkant, om te zorgen voor een optimale warmtebehoud en geluidsisolatie.

Dakgoten: Onze experts staan ​​klaar om dakgoten van alle materialen te plaatsen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Van installatie tot reparatie, wij zorgen ervoor dat uw dakgoten perfect functioneren en uw woning beschermen tegen waterinfiltratie.

Velux Dakramen: Breng natuurlijk licht en ventilatie in uw huis met onze professionele installatie van Velux dakramen. Wij bieden deskundig advies en nauwkeurige installatie om ervoor te zorgen dat uw dakramen perfect passen bij uw behoeften en de architectuur van uw huis.

Zwembadaanleg: Van ontwerp tot voltooiing, wij verzorgen alle aspecten van het aanleggen van uw droomzwembad. Onze specialiteit ligt in het plaatsen van nieuwe zwembadliners en het herstellen van bestaande liners, om ervoor te zorgen dat uw zwembad er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook duurzaam is.

Gyprocwerken: Voor nauwkeurige en hoogwaardige afwerking in nieuwbouw- en renovatieprojecten, vertrouw op onze expertise in gyprocwerken. Wij zorgen voor een vakkundige installatie van wanden, plafonds en andere gyprocconstructies die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en esthetiek.

De missie van JK Construct.

Bij JK Construct geloven we in het leveren van hoogwaardige bouw- en renovatiediensten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Met toewijding en vakmanschap streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen de esthetiek van uw woning verbeteren, maar ook de functionaliteit en energie-efficiëntie ervan verhogen. Onze missie is om uw dromen om te zetten in tastbare resultaten, waarbij we streven naar perfectie in elk project dat we aanpakken.

Onze visie.

Als toonaangevend bouwbedrijf in België streven we naar voortdurende groei en innovatie in onze dienstverlening. We streven ernaar om de norm te zetten in de industrie door middel van onze expertise, professionaliteit en betrouwbaarheid. Onze visie is om de voorkeurspartner te worden voor al uw bouw- en renovatiebehoeften, waarbij we streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitmuntendheid.

Het team van JK Construct.

Bij JK Construct zijn we trots op ons team van toegewijde professionals, onder leiding van zaakvoerder Johny Kril. Met jarenlange ervaring en een passie voor excellentie, staan onze vakmensen garant voor vakmanschap van topniveau en uitstekende klantenservice. Als meewerkende zaakvoerder op de werkvloer is Johny Kril persoonlijk betrokken bij elk project om ervoor te zorgen dat aan de hoogste normen wordt voldaan en dat elk detail wordt verzorgd.

Jarenlange ervaring in de bouwsector.

Met jarenlange ervaring in de bouw- en renovatie-industrie hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en deskundige partner voor projecten van elke omvang en complexiteit. Onze trackrecord van succesvolle projecten en tevreden klanten getuigt van onze toewijding aan uitmuntendheid en kwaliteit in alles wat we doen.

Scroll naar boven