Zwembad en Zwemvijver

Zwembad of zwemvijver aanleggen in je tuin

Een eigen ingebouwd zwembad of zwemvijver aanleggen in de tuin: het is een droom voor velen. Maak van die droom nu werkelijkheid en kies voor een betonnen zwembad, gemetst zwembad of een zwemvijver van JK Construct.

Met een eigen zwembad geeft u niet alleen uw tuin een flinke upgrade, ook uw eigen comfort gaat er goed op vooruit. Want stel u voor: kiezen voor een verfrissende duik wanneer u het wil, in alle privacy en in een zwembad dat helemaal aan uw wensen voldoet, dat is op en top genieten.

Zwembad aanleggen door JK Construct in Tielt-Winge
arrow-line-140x250

Ervaren zwembadbouwer nodig?

Heb je vragen? Wij helpen je vrijblijvend met de nodige informatie. Contacteer ons via onderstaande knop.

Ontwerp op maat

Omdat elk ontwerp op maat is laten wij uw ideale zwempool aansluiten bij de architectuur van uw tuin. Heeft u een voorkeur voor een strak ontwerp in beton of kiest u voor de natuurlijke integratie van een authentieke zwemvijver? Alles is mogelijk! Wij bespreken uw project graag.

3 soorten zwembaden

Bij ons kan u terecht voor 3 types pools: we leggen betonnen zwembaden aan, installeren gemetste zwembaden en u kan eveneens bij ons terecht voor een professioneel aangelegde zwemvijver. Maak een afspraak met Johny Kril en bekijk hoe ook uw droom om een eigen zwembad te bezitten werkelijkheid kan worden!

Onze merken

JK Construct staat garant voor kwaliteit. Daarom werken we met de beste merken samen, zodat jij lang van je kwalitatief zwembad kan genieten zonder zorgen. 

Hiervoor gebruiken we PVC liners van alkor-plan en een pompinstallatie van Pentair.

Zwembad laten aanleggen | JK Construct in Tielt-Winge
Zwembad laten leggen | JK Construct in Tielt-Winge

Uw zwembad of zwemvijver laten aanleggen door JK Construct

Ontdek de ultieme luxe en ontspanning in uw eigen achtertuin met een op maat gemaakt zwembad of zwemvijver van JK Construct. Laat ons ervaren team uw droomzwembad realiseren, perfect afgestemd op uw wensen en de architectuur van uw woning. Van ontwerp tot realisatie, wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat JK Construct uw droom van een eigen zwembad of zwemvijver waarmaken!

Vrijblijvend informatie over het plaatsen van zwembad of zwemvijver.

Scroll naar boven

Meer info, een offerte of afspraak?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak ter plaatse te maken voor alle info over het plaatsen van een zwembad of zwemvijver. Ons team staat klaar om u te helpen  en u te voorzien van professioneel advies en deskundige service.